Reclam Editorial per fer del món un lloc més amable


Reclam Editorial per fer del món un lloc més amable

En els temps que corren es fa més evident la necessitat d’aprofundir en aquelles qüestions que, tot i ser fonamentals per a la convivència i el diàleg, corren el risc de quedar-se fora d’allò merament necessari i pragmàtic. ‘L’Homo Technologicus’ demana a crits algunes dosis de reflexió ètica que contribuïsquen a fer del món un lloc més amable.

De la mà de Sergi Pascual ens arriba ‘Por què ética? Ética para un mundo mejor’. Una sèrie de càpsules que reflexionen sobre la importància actual de l’ètica no únicament a l’àmbit educatiu, sinó també en diferents aspectes de la nostra realitat. Amb un caràcter divulgatiu, el lector trobarà en aquest repertori les reflexions e inquietuds d’un bon nombre de col·laboradors provinents de diferents àmbits professionals. A les nostres mans està també la reivindicació de l’ètica com a disciplina filosòfica i com a actitud humana quotidiana.

Editat per Reclam Editorial compta amb la participació de més de 70 veus nacionals, entre les quals es troben primeres espases de l’àmbit filosòfic o personatges de caràcter públic representatiu com Joaquim Bosch, Javier Sádaba o Victoria Camps entre d’altres. El llibre, que es pot adquirir a qualsevol llibreria o a la web de l’editorial, eixirà a la venda amb un preu de 19,90€, i es presentarà properament a València, Alacant, Madrid o Tarragona.

L’editorial Reclam continua treballat tot i abans de nadal publicarà algunes novetats com ‘Paquito el Chocolatero’ de l’escriptor alcoià Jordi Raül Verdú; ’Els valors de la república animal’ de l’alzireny Xavier Cantera o ‘Ossa Arida. El papa del mar’, l’última obra de l’escriptor Bernat Montagud.

+ No hi ha comentaris

Escriu el teu