Reclam Editorial llança hui, dia de la dona, el llibre ‘Didín Puig. Una dona decidida’


Reclam Editorial llança hui, dia de la dona, el llibre ‘Didín Puig. Una dona decidida’

Una publicació de Vicent Climent, escriptor, documentalista de RTVV, historiador i gran amant de la Ribera i les seus gents.

A Reclam Editorial treballem per portar endavant diferents projectes que tenen lloc al nostre territori, que repercutixen en la nostra terra i que d’una forma o d’altra afecten a les nostres gents. Per això invertim esforços en portar endavant una sèrie de títols que tenen com a objectiu primordial dinamitzar persones, entitats o tradicions que repercutixen en la nostra societat valenciana. Partim de la creença de que no es pot estimar allò que no es coneix, per això treballem de valent per donar ressò a tot allò que ens identifica com a poble.
Seguint aquesta premissa des de Reclam Editorial presentem aquest dia 8 de març, dia de la dona, la nostra publicació més reivindicativa “Didín Puig. Una dona decidida”. Una publicació de Vicent Climent i Ferrando, escriptor, documentalista de RTVV, historiador i gran amant de la Ribera i les seus gents.
Des de Reclam Editorial estem convençuts de que aquesta publicació, presentada en un format entrevista de l’autor amb la protagonista, remourà consciències i despertarà en el lector la necessitat de reivindicar i lluitar per les injustícies, siguen del tipus que siguen. Recórrer la trajectòria de Didín narrada en primera persona ens mostrarà el seu esperit jove i rebel, que res ha de vore amb l’edat. Una dona que marxà a París per tal de no fer el Servici Social del franquisme, que promocionà la nova cançó, que estudià el valencià quan quasi ningú, i menys dones, podien fer-ho, o que organitzà el primer concert de Lluis Llach a l’Olympia de la capital francesa.
Per tot això i més, des de Reclam Editorial hem apostat per portar endavant aquesta publicació i, a més a més, llançar-la en un dia tan reivindicatiu com el 8 de març amb l’esperança de sumar esforços mostrant als ciutadans l’exemplar trajectòria de Didín Puig, una dona de poble, reivindicativa i, com diu el títol d’aquesta publicació, decidida.

+ No hi ha comentaris

Escriu el teu