Reclam Editorial i Vicent Climent presenten demà a Alzira el llibre ‘D’una terra a la vora del Xúquer’


Reclam Editorial i Vicent Climent presenten demà a Alzira el llibre ‘D’una terra a la vora del Xúquer’

És una recopilació dels personatges històrics més rellevants de les poblacions de la Ribera al llarg de la història.

“Per a entendre la història d’un lloc, cal conèixer, també, a les persones que van formar part d’ell”.  Així ho pensa Vicent Climent i així ho conta a “D’una terra a la vora del Xúquer. Personatges històrics de la Ribera. Segle XI-XVIII”.

En aquesta publicació publicada per Reclam Editorial, Vicent Climent, historiador i documentalista, recopila els personatges històrics més rellevants de les poblacions de la Ribera que al llarg de la història han marcat el futur de les diferents poblacions que els acollien, contribuint així a conformar la comarca de la Ribera.

Aquesta publicació, que està emmarcada dins del XX aniversari de la Mancomunitat de la Ribera Alta, es presentarà el proper dimarts, 29 de novembre, a les 19.30 h. a la Casa de la Cultura d’Alzira, i comptarà amb la participació de Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Josep Antoni Fluixà, mestre i escriptor; Aurelià Lairón, cronista oficial d’Alzira i arxiver municipal de la mateixa ciutat; Arturo Blasco, editor de Reclam i Vicent Climent, autor de l’obra.

+ No hi ha comentaris

Escriu el teu