Reclam aposta pel Mestre Serrano per fer arribar a les escoles l’estima per la música


Reclam aposta pel Mestre Serrano per fer arribar a les escoles l’estima per la música

S’ha presentat a la sala d’exposicions de El Perelló el conte “Pare, vull ser músic”, de l’editorial Reclam. Aquest conte, escrit per Ramón Ahulló i il·lustrat per Verónica Riera, està pensat per fer arribar a les escoles l’estima per la música de la mà del Mestre Serrano.

El Mestre Serrano, un dels màxims exponents de la música valenciana, ha estat el personatge seleccionat per Reclam Editorial per a ser el tercer títol de la col·lecció “Com a casa, a cap lloc”. En aquesta col·lecció l’editorial aposta per portar a les escoles, i al públic en general, els valors que professen destacats músics, cuiners, esportistes o artistes de la nostra terra, i que puguen ser exemple d’estima i dedicació per als més menuts.

A la presentació del llibre va acudir una gran representació de la família del mestre Serrano, tot i que pocs dies abans havia faltat l’última de les filles del mestre. Ramón Ahulló, que és un dels màxims coneixedors de l’obra de Serrano, i Verónica Riera, que ja havia publicat abans amb l’editorial Reclam, varen estar acompanyats per Andrés Hernández, alcalde de El Perelló i Arturo Blasco i Laura Granell, editors de Reclam.

+ No hi ha comentaris

Escriu el teu