Presentació “La tasca del Sifoner”


Presentació “La tasca del Sifoner”

Reclam Editorial, el nou segell editorial de la Ribera, presentarà aquest dijous, 27 de novembre, “La tasca del Sifoner”, l’última obra teatral de l’escriptor alzireny José Rubio Morales. Serà a les 19.30 hores a l’emblemàtic edifici de La Gallera, situat al número 1 del carrer Escoles Pies d’Alzira. Durant l’acte de presentación intervendran Arturo Blasco, editor de Reclam, Lluís Fornés “El Sifoner”, filòleg, músic i escriptor valencià, i José Rubio Morales, autor del llibre.
Aquesta obra de teatre recull l’esperit de lluita i ideals que va sorgir a l’Espanya de la dècada dels 70, quan a les tasques, al voltant d’un gotet de mistela, es projectaven revolucions, canvis i lluites, sempre ambientats amb les cançons del recent fenomen musical: Lluís El Sifoner. Amb clau d’humor, José Rubio ens fa partícips d’una divertida trama que organitzen els clients de la tasca per tal d’evitar que un gran constructor es faça amb el local per tal d’alçar un gran edifici.
“La tasca del Sifoner”, la portada del qual està il·lustrada per la reconeguda artista suecana Laura Granell, és el segon llibre que publica Reclam Editorial després de “El camí de la derrota”, de Marcel Santacreu.

+ No hi ha comentaris

Escriu el teu