Naix Reclam Editorial


Naix Reclam Editorial

Amb el treball ben fet com a premissa, es presenta RECLAM EDITORIAL, una nova iniciativa editorial que naix “per tal d’engrandir la cultura del nostre poble”. Així ho asseguren els seus impulsors, Arturo Blasco i Laura Granell, dos joves entusiastes que pretenen que este nou segell “supose una alternativa per a tots aquells escriptors que vulguen promocionar les seues obres i trobar un espai on la cooperació i l’aprenentatge mutu siga la clau de cada projecte”.
RECLAM EDITORIAL pretén especialitzar-se, sobretot, en literatura infantil i juvenil escrita en valencià. “Apostem per les noves veus literàries. Volem fomentar el pur plaer de llegir i motivar l’escriptura entre els joves i tots aquells que així es senten”, afirmen des de l’editorial.
En estos temps en que la demanda és cada vegada més exigent, RECLAM EDITORIAL afronta esta situació com un repte. A més, conscient de l’ampli ventall editorial amb què compta la comarca de La Ribera, RECLAM creu en la cooperació. “La cultura és cosa de tots i quantes més mans treballen per engrandir-la millor que millor”, asseguren.
A hores d’ara, el nou segell treballa en diversos projectes que prompte veuran la llum. Mentrestant, ha presentat el seu primer producte, l’Agenda Escolar del curs 2014/2015 de la què es troben “molt satisfets”. Les agendes han estat repartides en cinc centres escolars d’Alzira, Sueca, Algemesí i Corbera.

+ No hi ha comentaris

Escriu el teu