La editorial d’Alzira Reclam i Enric Ramiro presenten hui ‘Una ribera d’històries’


La editorial d’Alzira Reclam i Enric Ramiro presenten hui ‘Una ribera d’històries’

Una col·lecció de 50 contes que son el fruit de la publicació periòdica que l’autor va realitzar el periòdic Levante-EMV.

L’autor, natural d’Algemesí, i docent experimentat, ha preparat una col•lecció de 50 contes que son el fruit de la publicació periòdica que aquest va realitzar el periòdic Levante-EMV.
Narracions breus amb orígens molt diversos i que ocorren a tots i cadascun dels pobles de la Ribera. Històries carregades d’aprenentatges, tradicions, personatges i costums locals que de ben segur faran disfrutar el lector amb més d’una rialla.
Aquest divendres veuen la llum de la mà de Reclam Editorial, editorial que suma esforços per fer i conformar ribera, i que treballa de la mà dels autors més involucrats amb aquest sentiment de terra a la vora del Xúquer.
L’acte tindrà lloc a la sala Vicent Castells de la Biblioteca d’Algemesí, a les 19.00 hores i comptarà amb la participació d’Enric Lluch, membre del Consell Valencià de Cultura; Txema Peláez, president de la Mancomunitat; Arturo Blasco, editor de Reclam i Enric Ramiro, autor de l’obra.

+ No hi ha comentaris

Escriu el teu