Entrevista a Aurelià Lairón, que ens parla del seu últim llibre ‘Jaume. Les peripècies d’un rei valent’


Entrevista a Aurelià Lairón, que ens parla del seu últim llibre ‘Jaume. Les peripècies d’un rei valent’

La Casa de la Cultura d’Alzira acollirà demà dimarts, a les 20:00 hores, la presentació del llibre ‘Jaume. Les peripècies d’un rei valent’. Aurelià Lairón, arxiver municipal d’Alzira i autor del llibre, visita una vegada més la redacció de El Seis Doble per parlar-nos d’un llibre que vol fer arribar a tots els públics la figurà del rei creador del Regne de Valencia.
“Més que un llibre, és un conte”, matisa Aurelià només començar l’entrevista, donat que “està pensat per aplegar a un immens públic amb una lectura molt fresca i juvenil”.
Altra de les característiques que destaca a l’entrevista són les il·lustracions. “Realitzades per una gran artista de la Ribera i veïna de l’Alcúdia, Lidia Boix”, ens comenta Lairón, que a més destaca la bona connexió que ha tingut amb la il·lustradora, ja que “ha sabut com plasmar en cada un dels seus dibuixos els moments més destacables del relat”, assegura Aurelià.
Els escolars d’Alzira també participaran en la presentació, demà dimarts, amb lectures d’alguns dels passatges del llibre editat per Reclam Editorial.

+ No hi ha comentaris

Escriu el teu