Llibres
Les nostres

Col•leccions

logo trampolins de tinta ok

Amb aquesta col·lecció de poesia podràs disfrutar de versos escollits amb delícia per tal de provocar-te els sospirs més profunds i les llàgrimes més sinceres. Amb Trampolins de tinta volem seduir-te i despertar el teus plaers més íntims. Deixa’t portar per la poesia i disfruta de la nostra col·lecció!

LOGO VERONA OK

Volem retrobar-nos amb el teatre, i què millor que fer-ho a Verona? Anima’t a disfrutar amb les nostres comèdies, compartir les tragèdies i viure els drames dels nostres autors més actuals. Vinga, la funció va a començar!

logotip contes coto en pŠl

En aquesta col·lecció de contes per als més menuts trobaràs històries on la vida quotidiana i la ficció s’unixen per tal de fer-nos disfrutar amb les aventures més divertides.

LOGO COM A CASA A CAP LLOC-OK

En aquesta col·lecció trobaràs històries reals dels nostres personatges més destacats. Pintors, escriptors, músics, esportistes… tots són importants! Si vols aprendre i passar-ho bé, aventura’t a descobrir aquesta col·lecció i recórrer totes les comarques de la nostra terra disfrutant de les històries més divertides i educadores.